Post

Jom Karok :p

Hai hai haiiiii.. Ceh konon hati riang la.. hahaha,tak ade riang mane pon,cume nak cerite sikit keriangan siang tadi.. Dah lame jugak tak jejak kan kaki kat tempat2 hiburan..aishhhh hiburan bagai... Tadi petang pergi temankan encik suami dan asyraf pergi karaoke.. Hurmmm aku ni dah tentu2 tak menyanyi kan..sebab itu bukan hobi aku..Masuk je tempat karaoke,aku tengok asyraf dah terpinga2..Mengantuk ke ape budak ni,sbb dah pukul 3ptg,die tak tidur lagi tengah hari..


Mula2,si abahnye ambik la lagu fevret si asyraf ni yang berjudul SOFEA JANE.. Tak tau la kenapa budak kecik ni suke sangat lagu tu..Bile abahnye dah start nyanyi,die macam terpinga2..heran agaknye..Mungkin die pikir,camane abah boleh tau lagu ni..(hahahaha,pandai je aku buat andaian)..Selama abahnya nyanyi lagu tu,sikit pun die tak nak duet..Tersenyum simpul je..ecececece,memalu pulak.,puas aku bagi support,tetap tak nak nyanyi..pegang je mic tu sampai lagu habis..

Lagu ke 2 abah tanye nak nyanyi lagu ape..cehhhhh pandai menjawab..dia nak lagu INSYALLAH..haaaa hambik ko,lagu omputih tau die nak..aku senyum je la,kang ketawakan,die segan lak nyanyi..aku budget die tak nak nyanyi,sebab aku tgk die macam dah mamai,sekali silap daaaaa..Semangat dia menyanyi..berduet lagi ngan abah,siap pandang2 aku..Aishhhh budak kecik ni nak eksen plak boleh nyanyi..aku nak gelak berdekah2 pun ade..tapi tak baik tau,tu kan anak aku,kejam sangat aku nak ketawakan die..Aku nak ketawa sebab tadi dia malu2 kucing,poyo pulak tu..pastu jeling2 aku time nyanyi..rugi aku tak record tadi..kalo ade camera,lagi eksen dia..

Lepas tu lagu seterusnya,lagu ape ntah..aku tak ingat pulak lagu KALAU BERPACARAN tu bile mase ntah nyanyi..itu pun dia suke jugak..Dah tak tau nyanyi lagu ape,abahnye pon amik lagu PROFESOR KLON..tak macho btol lagu tersebut..sampaikan aku tengok asyraf terhangguk2..aku ingat dia tengah layan lagu tu,rupenye mengantuk hahahahaha..tetibe terus terbaring..Yang si abahnye tak abis lagi nyanyi..Si asyraf terus di buai mimpi..

Hurmmm seronok tengok asyraf yang makin membesar..makin cerdik..makin cute pun ade..nak upload gambar dia karaoke tadi,gambar tu semua kat hp abahnya..dah la keje malam pulak tu..Hurmmm tak ape lah,lain kali je upload gambar asyraf yang terkini tu..

* Boring betul malam ni,encik suami kerja malam,asyraf pulak tidur awal..Yang aku ni tetibe dapat sakit tak boleh tidur malam ni pahal pulak..hurmmm KHURAFAT dah siap download,tapi externel hard disk di bawak pulak..ala,kalau ade pun,tak beraninye aku nak tgk sorg2..pulak tu malam jumaat,sume tv nak cite pasal hantu..kalau malam jumaat tak payah ade cite hantu,boleh tak????

wah ..menyanyi ..gegar tempat karok tu ..hehehehe

nelly : hahahaha..ade nampak gegar ke?

finaz : jom !!!

nice la blog nih..hihihi..dah follow kamu..follow me back ok..

http://www.sick-of-being-sad.blogspot.com/

gossip girls...

mereka HEBAT :)

Jalanjalan ke sini :)